Sunday, July 27, 2008

Minggu Satu yakni First Week

Alhamdulillah..dah selesai satu minggu...lg tinggal 13 minggu lagi nak abis...tp bru start first week pun keje dah berlambak...adess...jgn tangguh2...contohi org yg bleh diconothi....dan org kate start sem dgn azam bru dan gaya hidup bru...azam bru utk sem ni...nak capai brape n sbg....kne wat, x kisah la sampai ke x...yg penting de azam....[bru la klu org tanye org kate x nipu kan???]...ape yg penting kne uruskan banyak bende..add drop pilih lab yg sesuai n groupmates yg sesuai....[slamat HSE dah de group, syukran to piyang a.k.a sufian]....insya Allah, smoga ape yg dilalui ini dipermudahkan olehnye....

abis masalah utk akademik, tuju kepada taklifan kerja....utk minggu ni je,dah byk kne wat, jemput team nasyid la[apsal la x jemput jannisaar, musykil2]...dikir la..pastu kne tempah alatan utk diorang main n sbg..sumenye utk Majlis Tilawah PETRONAS, majlis bertaraf nasional tu...bangge RM....syukur pada Allah sbb dipermudahkan byk perkare walaupun byk lg x selesai....secara x langsung event2 camni dpt mengclosekan[merapatkan] hubungan dgn ustaz..walaupun letih[serabut] tp ade kepuasan...Alhamdulillah...

mari kite tgk perancangan utk next week....Majlis Tilawah, interview RM[jgn main2 ngan RM sknag],klas, klas,klas, ESU briefing, event jimey[motivasi talk], klas lg, klas n sbg..[xlarat nak tulis and also x ingat nak tulis]....slamat lab x start lg, tp yg penting kne cop group lab....dpt group lab tu selesai la masalah kejap....insya Allah, mari berdoa, ya Allah permudahkanlah urusanku/kami....

skang ari ahad, aktiviti ari ni, melihat bende bergerak dlm lcd skrin.....sumber diambil dri adik2 senior....tq2....kne gunekan mse cuti ni dgn sebaik mungkin...maybe sem dpn xdpt rse cuti camni lagi.....utk ahad ni plak akan dibuat usrah..kepada anak2 usrahku...jgn lupe dtg...[sian diorang xde komp lg nak tgk ape yg naqib die merepek]....utk blog ni plak...Alhamdulillah..dah main lawa..bgus2....tp xde org nak dtg...sebabnye malas nak promote[wat pe nak promote,klu nak tgk sendri cri la]....sebab sebenar:
1- malu
2-xde pape yg best pun kat sini
3-byk keje lain nak kne wat

n ana statekan skali lg yg blog ni just to improve my skill in writing[ckp english skit,walaupun ade kesalahan dri segi TPW]....erm..pernahkah ana state???

utk psot kali ni sebenarnye byk yg digoreng coz xtau nak tulis pape...[xpe la kan, bukan goreng bab2 akidah].......

tu je kot....[nak promote kat rumate dlu n pakse die komen]....

jazakallah.....

ape yg betul tu dtg dri Allah and ape yg salah itu juge dtg dri Allah tp disandarkan kepada empunye diri utk menunjukkan beza antara makhluk dan pencipta....[tiru ayat abg arif syah]

1 comment:

badr said...

tahniah kerana anda ade blog...