Thursday, May 13, 2010

Study Planning

Alhamdulillah...

Baru sahaja pulang dari rumah di bangi demi melihat bonda yang baru kembali ke tanah air dari switzerland.

Lantaran itu, malam td, berjaya menyiapkan jadual study untuk final exam ni.



Org kata, jadual study ni retorik semata-mata. erm... ana x dapat menafikan namun bagi ana, jadual study ni lah yang menjadi pengikat. at least kita tau ape nak dibuat, xde la semborono je study..

Lastly, credit to kamal sbb providekan template study timetable yang memudahkan, sape nak templatenye bleh request kat ana...

Good luck for final exam...[jgn lupe tingkatkan ibadah]...

3 comments:

hanif said...

pdotz..
riadah ek petang2...! gewd2.. ;)

pEnGGorEng_hAnDaLan said...

owh..presiden mpp komen diblogku...

insya Allah...jom prepare untuk fitness...

AHMAD said...

fitness itu berbeza mengikut keperluan masing-masing.